Ціна на виготовлення матеріалу обговорюється індивідуально!
Термін виготовлення 21 робочий день!
Гнучка упаковка для фасування масла та масложирової продукції.
Компанія «АВЕНТИН» пропонує наступні пакувальні рішення:
– лінкавер;
– каширований папір типу фольги;
– пергамент.
Додаткова інформація:
Властивості упаковки, які необхідно враховувати при виборі пакувального матеріалу для цієї групи продукції:
– запобігає розвитку шкідливої мікрофлори
– збільшити термін зберігання упаковуваного продукту
– дуже щільний пакувальний матеріал, світлонепроникний
– є гігієнічним матеріалом
– еластичний та зберігає форму
– термостійкість та теплопровідність, стійкість до низьких температур.
Каширована упаковка захищає Вашу продукцію від вологи, проникнення, дії парів, газів, потрапляння світла, рідин. Вона знижує окиснення поверхні продукту. Фольга не вступає у взаємодію з харчовими продукти, не вбирає жир, сторонні запахи. Кашована фольга покривається термолаком
Стійкість до жирів у складі продуктах.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Авентін |
| Країна виробник | Україна |
| Користувацькі характеристики | |
| Матеріал | Кашований папір |
| Тип | Паковання обгортка |
| Малюнки та написи | З написами |
| Стан | Нове |
| Тип використання | Рулонна |
| Тип плівки | Первинна |
| Основні атрибути | |
| Колір | Різні кольори |